Nová Scala i Kamiq mají bohatší výbavu. Cena zůstává stejná.

Aktualizované verze městského SUV Kamiq i kompaktního hatchbacku Scala mají kompletní ceník. Oba modely už je možné konfigurovat na oficiálních stránkách Škoda Auto. Cena je i přes mnohá vylepšení a štědrou výbavu stejná jako před modernizací.

Vydáno 18.10.2023

Oba nové vozy přijíždí ve specifikacích Selection, Top Selection a Monte Carlo. Příjemným překvapením je, že už standard nabízí pozoruhodně bohatší nabídku, než jakou jsme našli u dosavadního modelu. Základ s názvem Selection poskytne například 8palcový virtuální kokpit, který nahrazuje běžné analogové ukazatele, dále třeba infotainment Media s 8,25palcovou obrazovkou nebo funkci rozpoznávání dopravních značek. U výbavy Top Selection nechybí například bezdrátový SmartLink, čtyři USB-C konektory s rychlonabíjením o výkonu 45 W nebo třeba ambientní osvětlení, u kterého můžete vybírat ze dvou barev.

Výbavové stupně jsou doplněny interiéry Loft, Lodge a Monte Carlo, které se liší použitými materiály či odlišným barevným zpracováním. Obecně ale Škoda zvýšila podíl recyklovaných a přírodních materiálů, aby dosáhla větší udržitelnosti. U Top Selection je pak ještě v nabídce navíc další volitelný interiér Suite. Specifikace Monte Carlo je sportovně laděná a nechybí možnost volby jízdního režimu, zadní parkovací kamera nebo černě lakované detaily karoserie. V neposlední řadě mohou zákazníci přikoupit několik dalších prvků z doplňkové výbavy. Oba modely jsou například na přání vybaveny Matrix-LED předními světlomety.

Modernizací prošly vozy i v rámci asistenčních a bezpečnostních systémů, které doplňují už tak vysokou úroveň aktivní i pasivní bezpečnosti díky tuhým karoseriím. Pod kapotou najdeme úspornější motory TSI generace evo2, které poskytují výkon od 70 kW (95 koní) do 11 kW (150 koní).

Škoda Kamiq na prodej

Dobrou zprávou je, že doporučené prodejní ceny zůstávají stejné. Cena hatchbacku Scala začíná na částce 459 900 Kč ve výbavě Selection, za Top Selection je to 519 900 Kč a Monte Carlo startuje na 559 900 Kč.

U SUV Kamiq jsou ceny následující: 479 900 Kč za výbavový stupeň Selection, 539 900 Kč za Top Selection a u Motne Carlo startujeme na 579 900 Kč.

Podrobnosti o výbavách a kompletní ceníky jsou k dispozici na stránkách mladoboleslavské automobilky.

 

Zdroj: skoda-auto.cz

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem