Video: Nové rodinné MG HS bude brzy odhaleno

Oblíbené SUV střední velikosti přijíždí ve své druhé generaci a oficiální premiéru bude mít už 11. července na Goodwood Festival of Speed.

Vydáno 01.07.2024

Automobilka MG zveřejnila krátkou upoutávku na svém YouTube kanálu, ve které v několika záběrech láká na druhou generaci modelu HS. Lze si povšimnout, že konkurent Hyundai Tucson bude vybaven velkou mřížkou chladiče a otvory pro přívod vzduchu, přičemž nebude chybět sada LED světlometů spojených chromovaným pásem, jako je tomu například u elektromobilu MG5.

Výrazným prvkem je zadní světelná lišta, která obsahuje geometrický podpis zadních světel, výrazné zadní náběhy a velké osmihranné odznaky MG na obou koncích. Do interiéru nás automobilka zatím nevzala, ale MG slibuje „interiér s větším prostorem a řadou nových technologií zaměřených na řidiče“.

Nová generace MG HS bude k dispozici s výběrem zážehových a plug-in hybridních (PHEV) pohonných jednotek, ale očekává se, že počátkem příštího roku se k nim přidá i plně hybridní verze. Nejvíce se mluví o plug-in hybrdiní verzi, protože ta nejspíš bude vybavena větší baterií, než jakou nabízí konkurenti, což umožní elektrický dojezd až kolem 112 kilometrů. Aktuální plug-in hybrid přitom nabízí dojezd pouze 50 kilometrů.

 

 Zdroj: autocar.co.uk

 

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem