Nový Hyundai Inster Cross cílí na dobrodruhy

Nový Hyundai Inster Cross je robustně vypadající, off-roadově zaměřená verze zcela nového elektrického vozu Hyundai Inster.

Vydáno 16.10.2024
1
/
4

Hyundai Inster je základní model, který se pohybuje na pomezí segmentů A a B, což znamená, že je to malý až velmi malý automobil. Navzdory tomu nabízí prostorný interiér, velký zavazadlový prostor a snadnou ovladatelnost. Off-roadová verze Cross k tomu přidává výrazné designové prvky pro dobrodružnější vzhled.

Změny zahrnují robustnější přední a zadní nárazníky, ochranné desky, ražené černé boční obložení a jedinečnou sadu 17palcových hliníkových kol. Střešní ližiny jsou také součástí standardní výbavy a zákazníci si budou moci přidat střešní koš pro veškeré své kempovací vybavení.

Inster Cross je k dispozici v exkluzivní matné barvě Amazonas Green, zatímco interiér se vyznačuje jedinečnou barevnou kombinací šedého látkového čalounění s limetkově žlutými akcenty a obložením palubní desky.

Hyundai zatím nepotvrdila, zda budou obě kombinace baterie a motoru Insteru dostupné i ve variantě Cross, ale víme, že bude k dispozici sada Long Range. Ta využívá elektromotor o výkonu 113 koní k pohonu předních kol, zatímco 49kWh baterie nabídne dojezd až 375 kilometrů.

Kompletní specifikace a ceny pro Inster Cross zatím nebyly potvrzeny, ale stejně jako u běžných verzí Insteru by standardní výbava měla zahrnovat 10,25palcový dotykový displej, Apple CarPlay a Android Auto, LED denní svícení a bezklíčový vstup. Měl by být také k dispozici výběr pokročilých asistentů řidiče, jako je „Highway Driving Assist 1.5“, který kombinuje adaptivní tempomat s asistentem udržování jízdního pruhu.

 

Zdroj: Hyundai, Autoexpress.co.uk

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem