Obyvatelé Los Angeles jsou proti natáčení filmu Rychle a zběsile 10

Občané amerického velkoměsta LA jsou unavení z pouličních závodů, které se zde odehrávají. Obávají se, že příští film podpoří další špatné chování na ulicích. Jistě nemusím zdůrazňovat, že série filmů Rychle a zběsile měla obrovský vliv na moderní automobilovou kulturu a u mnoha nadšenců zažehla to, co z nich dělá petrolheady. Dodnes lidé staví přesné repliky kultovních aut z této série, jako je například ikonická oranžová Toyota Supra z prvního filmu Rychle a zběsile.

Vydáno 01.09.2022

Podle zpráv z magazínu Road & Track jsou obyvatelé čtvrti Angelino Heights znepokojeni kvůli plánům Universal Studios natočit v této části LA segmenty desátého filmu Rychle a zběsile. Právě Replica Handbags v této čtvrti je spousta památek z prvních filmů, jako je například dům Dominika Torreta, což přitahuje fanoušky z celého světa.

Bohužel zde většina fanoušků nedělá pouze selfies. Obyvatelé této čtvrti si stěžují na neustálé pouliční závody, a to právě před památkami z této série. Skupina s názvem „Ulice pro každého“ učinila na Instagramu prohlášení, ve kterém slíbila, že bude protestovat na místě, zatímco bude probíhat natáčení. Skupina také říká, že Universal Studios musí „převzít zodpovědnost za ilegálně pořádané závody a další akce, které způsobují spoušť v dané ulici a přilehlém okolí“. Avšak ke smůle této skupiny neexistuje www.allreplicabags.com žádná statistika, která by přímo spojovala filmy se zvýšenou aktivitou pouličních závodů nebo bezohlednými řidičskými návyky.

rychle a zběsile 10

Universal Studios však říká, že platí poplatky všem lidem v této čtvrti za obtěžování, a to právě když zde nebo v okolí natáčí. Je nepravděpodobné, že by Universal Studios kvůli výhružce s prostesty zrušilo nebo odložilo natáčení, natož aby uznalo jakoukoliv spojitost mezi filmy a pouličními závody.

Autor článku: Pavel Chřibek

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem