Zajímá vás nový MG ZS Hybrid? Podívejte se na fotky ještě před oficiálním odhalením!

Od února automobilka MG uvedla na trh MG3 - hybridní supermini, Cyberster - elektrický sportovní vůz a model HS - středně velké SUV. Nový ZS doplní přepracovanou řadu a bude nadále konkurovat vozům jako Dacia Duster a Citroen C3 Aircross. MG se tentokrát rozhodlo neobnovit populární ZS EV; tuto mezeru v budoucnu vyplní zcela nový model založený na MG4.

Vydáno 21.08.2024
1
/
5

Na oficiálních fotografiích nového MG ZS můžeme vidět spoustu detailů. Široká přední mřížka je něco, co jsme viděli na nových modelech MG HS a MG3 supermini – stejně jako hranaté světlomety. Dolní nárazník má kontrastní část navrženou tak, aby vypadala jako ochranná deska, nechybí ani další boční vstupy vzduchu, které dodávají ZS impozantnější dojem na přední části. Boční profil je podobný jako u starého vozu.

David Allison, vedoucí produktového plánování společnosti MG UK, pro britský magazín Auto Express potvrdil, že nový ZS bude vybaven stejným plně hybridním pohonem jako oceněný MG3 Hybrid+. Na začátku příštího roku se pak k nabídce přidá čistě benzinová verze. MG3 Hybrid+ je poháněn 1,5litrovým čtyřválcovým benzinovým motorem, jedním elektromotorem a 1,83kWh baterií – a očekává se tedy, že nový HS bude sdílet tuto konfiguraci.

Oficiální premiéra a představení vozu proběhne už 28. srpna a očekává se, že první exempláře dorazí do prodejen už v říjnu letošního roku.

 

Zdroj: MG, Autoespress.co.uk

Diskuse

Diskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem